2011. október 6., csütörtök

Hey June

Ez egy régebbi történet, de most jött el az ideje, hogy kipostoljam.

A világ nagy részét átszelő, esetleg világ körüli kerékpártúrák fogalmával a szépemlékű Eurogalla kapcsán ismerkedtem meg. Azóta persze se szeri, se száma a vállalkozóknak, akik körbetekrnek egy országot, elbicikliznek egy olimpiai helyszínre, végigmennek a világ minden országán két keréken.

A frappáns Indiana June fedőnevű hölgyemény és egyszemélyes projekt arra vállalkozott, hogy úgy tekeri körbe a Földgolyót, hogy a blogjának követői zavazhatják meg a soron következő állomását. S ahogyan Bud Spencernek a Puffin ad erőt és mindent lebíró akaratot, úgy June számára az ír fekete sör és a cégem által gyártott/forgalmazott burgonyachips az üzemagyag. Papíron és weblapon. Aztán, hogy ő is a tengerbe szórja-e, mint Bud a lekvárt a Kincs ami nincs című opuszban, azt fedje jótékony homály.

Egy dolog azonban biztos. June blogján, facebookján időről-időre nyerni lehet a dobozolt chipsből. Ez azért is különleges, mert a termék közbolti forgalomban nem kapható, egyedül repülőjáratokon lehet megvásárolni az ottani árfekvésben (drágán). June arcáról árulkodjanak a weboldalának és youtube videóinak képei. Én összesen a kerékpárjáról készült lesifotóimat teszem közre. Szerény vélemény mindenki részéről: nehéz elhinni, hogy ezzel járja körbe a világot. Pedig már Párizsban teker. : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése